Instruktörer

Huvudinstruktör

Steven Antoniou är huvudinstruktör på Poseidon Kampsportsakademi och har över 20 års erfarenhet av kampsport både som coach och tävlande. Steven kallar sig själv för kampsortsnörd. Han är tidigare medlem i Svenska BJJ landslaget och är nu ansvarig för Svenska BJJ förbundets elitsatsning. Utöver det är Steven certifierad personlig tränare och hälsocoach. 

Instruktörer

Johan Thorsell, Brunbälte BJJ. Johan har tränat på Poseidon sedan 2008 och är en av våra mest uppskattade instruktörer. Han leder flera klasser hos oss  bl.a BJJ Basics, BJJ Kidz och Soma Move. Johan är certifierad personlig tränare och hälsocoach. 

Simon Otter

Simon Otter, Brunbälte i BJJ. Simon har tränat hos oss i snart 9 år. Han leder forstättningsgruppen i BJJ för 7-9 åringar. Simon är 3 barns pappa och brinner verkligen för BJJ. Han är otirligt pedagogisk och extrem duktig på att plocka fram det bästa i våra barn.

David Evans

David är huvudansavrig för vår Thaiboxningprogram. Han har tränat kampsport i många år och jobbar inom fittnes branschen. Han stora passion är Thaiboxning och västerländsk boxning även om vi har försökt omvandla honom till BJJ. Hans är fortfarnade tävlingsaktiv och klasser och coachingmetodik är väldigt uppskattat bland våra medlemmar.